Politika piškotkov

Naša spletna stran https://leonstreetfood.com uporablja piškotke in druge podobne tehnologije (v nadaljevanju piškotki). Piškotke uporabljajo tudi naši partnerji, s katerimi smo povezani. V spodnjem besedilu lahko najdete dodatne informacije o piškotkih, ki jih na naši spletni strani uporabljamo.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne enostavne datoteke, ki se nahaja na naši spletni strani in se shranijo na vašem brskalniku. Informacije, shranjene v njih, se lahko ob naslednjem obisku vrnejo našim strežnikom ali strežnikom ustreznih tretjih oseb.

KAJ JE SKRIPT?

Skript je del programske kode, ki se uporablja za pravilno in interaktivno delovanje našega spletnega mesta. Ta koda se izvede na našem strežniku ali v vaši napravi.

SOGLASJE

Ko prvič obiščete našo spletno stran, se vam bo na desni strani prikazalo pojavno okno z razlago o piškotkih. Takoj ko kliknete »Shrani nastavitve«, se strinjate z uporabo kategorij piškotkov in vtičnikov, ki ste jih izbrali v pojavnem oknu, kot je opisano v tej politiki piškotkov. Uporabo piškotkov lahko onemogočite prek brskalnika, vendar upoštevajte, da naše spletno mesto morda ne bo več delovalo pravilno.

PIŠKOTKI

Tehnični oz. funkcionalni piškotki: Nekateri piškotki zagotavljajo, da nekateri deli spletnega mesta delujejo pravilno in da vaše uporabniške nastavitve ostajajo znane. Z namestitvijo funkcionalnih piškotkov vam olajšamo obisk našega spletnega mesta. Tako vam med obiskom našega spletnega mesta ni treba večkrat vnašati istih podatkov in izdelki na primer ostanejo v vaši košarici, dokler ne plačate. Te piškotke lahko uporabljamo brez vašega soglasja.

Analitični piškotki: Za optimizacijo izkušnje spletnega mesta za naše uporabnike uporabljamo analitične piškotke. S temi analitičnimi piškotki dobimo vpogled v uporabo našega spletnega mesta. Prosimo za vaše dovoljenje za namestitev analitičnih piškotkov.

Gumbi za socialna omrežja: Na našem spletnem mestu smo vključili gumbe za Facebook in Instagram za promocijo spletnih strani (npr. »Všeč mi je«, »pin«) ali skupno rabo (npr. »Tweet«) v družabnih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Ti gumbi delujejo z uporabo kod kode, ki prihajajo iz Facebooka in Instagrama. Ta koda postavlja piškotke. Ti gumbi za družabna omrežja lahko shranjujejo in obdelujejo tudi nekatere informacije, tako da se vam lahko prikaže prilagojen oglas. Preberite izjavo o zasebnosti teh družbenih omrežij (ki se lahko redno spreminjajo), če želite prebrati, kaj počnejo z vašimi (osebnimi) podatki, ki jih obdelujejo s temi piškotki. Pridobljeni podatki so v največji možni meri anonimizirani. Facebook in Instagram se nahajata v ZDA.

COMPLIANZ

Za upravljanje privolitve s piškotki uporabljamo Complianz.

Ti podatki se ne delijo s tretjimi osebami.

Funkcionalni

ImeRok potekaFunkcionalnost
cmplz_choice365 dniShrani, če je bilo sporočilo zavrnjeno.
cmplz_polici_id365 dniShrani ID sprejemnika politike piškotkov.
cmplz_functional365 dniShrani nastavitve soglasja za piškotke
cmplz_statistic_anonymus365 dniShrani nastavitve soglasja za piškotke
cmplz_preferences365 dniShrani nastavitve soglasja za piškotke
cmplz_statistics365 dniShrani nastavitve soglasja za piškotke
cmplz_marketing365 dniShrani nastavitve soglasja za piškotke
cmplz_consent_status365 dniShrani nastavitve soglasja za piškotke

WP GOOGLE MAPS

Za prikaz zemljevidov uporabljamo WP Google Maps.

Ti podatki se ne delijo s tretjimi osebami.

Funkcionalni

ImeRok potekaFunkcionalnost
wpgmza-api-consent-given365 dniShrani, če je bilo sporočilo zavrnjeno.

GOOGLE FONTS

Za prikaz spletnih pisav uporabljamo Google Fonts.

Ti podatki se ne delijo s tretjimi osebami.

Marketing

ImeRok potekaFunkcionalnost
Google Fonts APItakojPrebere uporabnikov IP naslov.

FACEBOOK

Facebook uporabljamo za prikazovanje vsebin.

ImeShranjevanjeFunkcija
Marketing/Sledenje
actppresence1 letoUpravljanje pogostosti prikazovanja oglasov
_fbc2 letiShrani zadnji obisk
fbm*1 letoShrani podrobnosti profila
xs3 meseceShrani ID seje
fr3 meseceOmogočite prikazovanje oglasov ali ponovno ciljanje
_fbp3 meseceShranjuje in sledi obiskom na spletnih mestih
datr2 letiZagotoviti preprečevanje goljufij
sb2 letiShrani podrobnosti brskalnika
*_fbm_1 letoShrani podrobnosti profila
Funkcionalni
wd1 tedenDoločite ločljivost zaslona
act90 dniOhranja uporabnike prijavljene
c_user90 dniShrani edinstven ID uporabnika
csm90 dniZagotoviti preprečevanje goljufij
presenceNa sejoShranite in sledite, če je zavihek brskalnika aktiven

UPRAVLJANJE S PIŠKOTKI

S spletnim brskalnikom lahko samodejno ali ročno brišete piškotke. Določite lahko tudi, da nekaterih piškotkov ni mogoče namestiti. Druga možnost je, da spremenite nastavitve spletnega brskalnika, tako da boste prejeli sporočilo vsakič, ko namestite piškotek. Za več informacij o teh možnostih glejte navodila v razdelku Pomoč vašega brskalnika. Upoštevajte, da naša spletna stran morda ne bo delovala pravilno, če so vsi piškotki onemogočeni. Če v svojem brskalniku izbrišete piškotke, bodo po ponovnem obisku naših spletnih mest po vašem soglasju znova shranjeni.

VPRAŠANJA

Vsa vprašanja lahko naslovite na: Leon Street Food, d.o.o., Ob Preši 2, 2000 Maribor, info@leonstreetfood.