Najdete nas tudi

na družabnih omrežjih

Politika piškotkov

Naša spletna stran http://leonstreetfood.com uporablja piškotke in druge podobne tehnologije (v nadaljevanju piškotki). Piškotke uporabljajo tudi naši partnerji, s katerimi smo povezani. V spodnjem besedilu lahko najdete dodatne informacije o piškotkih, ki jih na naši spletni strani uporabljamo.

KAJ SO PIŠKOTKI?

Piškotki so majhne enostavne datoteke, ki se nahaja na naši spletni strani in se shrani na vašem brskalniku. Informacije, shranjene v njih, se lahko ob naslednjem obisku vrnejo našim strežnikom ali strežnikom ustreznih tretjih oseb.

KAJ JE SKRIPT?

Skript je del programske kode, ki se uporablja za pravilno in interaktivno delovanje našega spletnega mesta. Ta koda se izvede na našem strežniku ali v vaši napravi.

SOGLASJE

Ko prvič obiščete našo spletno stran, se vam bo na desni strani prikazalo pojavno okno z razlago o piškotkih. Takoj ko kliknete »Shrani nastavitve«, se strinjate z uporabo kategorij piškotkov in vtičnikov, ki ste jih izbrali v pojavnem oknu, kot je opisano v tej politiki piškotkov. Uporabo piškotkov lahko onemogočite prek brskalnika, vendar upoštevajte, da naše spletno mesto morda ne bo več delovalo pravilno.

PIŠKOTKI

Tehnični oz. funkcionalni piškotki: Nekateri piškotki zagotavljajo, da nekateri deli spletnega mesta delujejo pravilno in da vaše uporabniške nastavitve ostajajo znane. Z namestitvijo funkcionalnih piškotkov vam olajšamo obisk našega spletnega mesta. Tako vam med obiskom našega spletnega mesta ni treba večkrat vnašati istih podatkov in izdelki na primer ostanejo v vaši košarici, dokler ne plačate. Te piškotke lahko uporabljamo brez vašega soglasja.

Analitični piškotki: Za optimizacijo izkušnje spletnega mesta za naše uporabnike uporabljamo analitične piškotke. S temi analitičnimi piškotki dobimo vpogled v uporabo našega spletnega mesta. Prosimo za vaše dovoljenje za namestitev analitičnih piškotkov.

Gumbi za socialna omrežja: Na našem spletnem mestu smo vključili gumbe za Facebook in Instagram za promocijo spletnih strani (npr. »Všeč mi je«, »pin«) ali skupno rabo (npr. »Tweet«) v družabnih omrežjih, kot sta Facebook in Instagram. Ti gumbi delujejo z uporabo kod kode, ki prihajajo iz Facebooka in Instagrama. Ta koda postavlja piškotke. Ti gumbi za družabna omrežja lahko shranjujejo in obdelujejo tudi nekatere informacije, tako da se vam lahko prikaže prilagojen oglas. Preberite izjavo o zasebnosti teh družbenih omrežij (ki se lahko redno spreminjajo), če želite prebrati, kaj počnejo z vašimi (osebnimi) podatki, ki jih obdelujejo s temi piškotki. Pridobljeni podatki so v največji možni meri anonimizirani. Facebook in Instagram se nahajata v ZDA.

GOOGLE MAPS

Google Maps uporabljamo za prikaz zemljevida.

ImeShranjevanjeFunkcija
Marketing/Sledenje  
Google Maps APIGa niZahteva naslov IP uporabnika

YOUTUBE

Youtube uporabljamo za prikaz video vsebin.

ImeShranjevanjeFunkcija
Marketing/Sledenje  
GPSNa sejoShranjuje podatke o lokaciji
Functional  
VISITOR_INFO1_LIVE6 mesecevOceni pasovno širino
Statistics  
YSCNa sejoShrani edinstven ID uporabnika
PREF1 letoShranjuje in sledi obiskom na spletnih mestih

FACEBOOK

Facebook uporabljamo za prikazovanje vsebin.

ImeShranjevanjeFunkcija
Marketing/Sledenje  
actppresence1 letoUpravljanje pogostosti prikazovanja oglasov
_fbc2 letiShrani zadnji obisk
fbm*1 letoShrani podrobnosti profila
xs3 meseceShrani ID seje
fr3 meseceOmogočite prikazovanje oglasov ali ponovno ciljanje
_fbp3 meseceShranjuje in sledi obiskom na spletnih mestih
datr2 letiZagotoviti preprečevanje goljufij
sb2 letiShrani podrobnosti brskalnika
*_fbm_1 letoShrani podrobnosti profila
Funkcionalni  
wd1 tedenDoločite ločljivost zaslona
act90 dniOhranja uporabnike prijavljene
c_user90 dniShrani edinstven ID uporabnika
csm90 dniZagotoviti preprečevanje goljufij
presenceNa sejoShranite in sledite, če je zavihek brskalnika aktiven

UPRAVLJANJE S PIŠKOTKI

S spletnim brskalnikom lahko samodejno ali ročno brišete piškotke. Določite lahko tudi, da nekaterih piškotkov ni mogoče namestiti. Druga možnost je, da spremenite nastavitve spletnega brskalnika, tako da boste prejeli sporočilo vsakič, ko namestite piškotek. Za več informacij o teh možnostih glejte navodila v razdelku Pomoč vašega brskalnika. Upoštevajte, da naša spletna stran morda ne bo delovala pravilno, če so vsi piškotki onemogočeni. Če v svojem brskalniku izbrišete piškotke, bodo po ponovnem obisku naših spletnih mest po vašem soglasju znova shranjeni.

VPRAŠANJA

Vsa vprašanja lahko naslovite na: STREET FOOD d.o.o. Ob preši 2 2000 Maribor, Slovenija, E-mail: Leon Street Food info@leonstreetfood.com  Telefon: +386 30 646 666

sl_SI
de_DE sl_SI