Najdete nas tudi

na družabnih omrežjih

Najina zgodba

Večina ljudi, ki naju spozna, naju vpraša “Kdo od vaju je Leon?” Leon ne obstaja. Je fiktivna oseba skozi katere ime udejanjava najino kreativnost v kuhinji. Leon predstavlja zdrav način prehranjevanja in je del blagovne znamke Leon Street Food Gregorja Auguština in Mihe Areha. Najine jedi so edinstvene. Predstavljajo večinoma že poznane klasike, ki sva jih preoblikovala in zastavila po svoje. Drugače.
Pri pripravi sva izpustila vse v naprej pripravljene, že predelane (generične) sestavine, ki so v današnjem času sicer na stalnem jedilniku. Vsi najini izdelki temeljijo na lastni pripravi omak, čatnijev, relišev, kruha,…. Posledično so okusi edinstveni, nevsakdanji, polni, medsebojno uravnoteženi a še vedno izvirni. Želiva, da se pri vsakem grižljaju okusijo vse sestavine v pravi meri.

I am sorry for what I said before I had my burger!

Čarobnost burgerjev se skriva v sestavinah

Zato sva se odločila, da pri njihovi pripravi uporabiva le sestavine vrhunske kakovosti.

Burger bun

Specifičen burger bun, ki ga boš zagotovo našel/našla le pri nas. Zmes za peko, z Miho pripraviva sama, pek doda moko in vsebino pripravi za peko. Iz kruha sva na tak način izvzela vse škodljive sestavine, kot so na primer ojačevalci lnci okusov, konzervansi ali trans maščobe,…

OMAKA

Vsaka osnovna sestavina se pri nama vedno zaplete. Tako sva si namesto enostavnega naročanja surovin in dostave, povzročila logistično nočno moro. V omaki se prepletajo številne vrhunske sestavine, s katerimi sva dobila tisti zares pravi, izpopolnjen okus.

MESO

Meso, ki ga uporabljamo za pripravo burgerjev ali našega značilnega steakwich-a, je pridelano v Sloveniji in se lahko pohvali s certifikatom Izbrana kakovost Slovenije.

CHEDAR

Chedar s svojim vrhunskim okusom navdušuje mnoge - tudi naju. Pri nabavi sva izjemno pazljiva in izbirava le najkakovostnejši sir. Značilna tekstura chedarja se pri termični obdelavi sicer izgubi, kljub temu pa nota rahlo grenkega okusa ostane in objame lepo zapečeno pleskavico.

SOLATA

V spomladanskem in poletnem času, ko smo ljudje lačni lahke hrane, polne vitaminov in so okusi zelenjave precej bližje tistim pravim, so solate pri nas v stalni ponudbi.

FAVOURITES

 • CHEEZYBEEF
  Domača bombetka, 180g izbranega govejega mesa, hišna cheezy omaka, karamelizirana čebula, cheddar sir, hišna barbecue omaka
 • FARM BOY
  Domača bombetka, 180g izbranega govejega mesa, hrustljava slanina, rukola, kumarični reliš, cheddar sir, hišna barbecue omaka
 • FRANC
  Domača bombetka, 180g izbranega govejega mesa, solata, paradižnik, rdeča čebula, gauda sir, hišna burger omaka
 • ČIKEN
  Domača bombetka, paniran piščančji file iz PP, dimljena majoneza, rukola, paradižnik, cheddar sir, BBQ omaka
 • VEGIBURGER
  Vsak burger naredimo tudi vegi
 • OTROŠKI BURGER
  Domača bombetka, 100g izbranega govejega mesa, ketchup, cheddar
 • STEAKWICH
  Domača štručka, tagliatta govejega steaka, tartufova omaka, rukola, parmezan
 • BUBBA SHRIMP
  Domača štručka, divje lovljeni gamberi, česnova majoneza, chimmichoury, češnjev paradižnik, solatni list
 • SOLATA Z GAMBERI
  Sveža mešana solata, češnjev paradižnik, parmezan, divje lovljeni argentinski gamberi, *popečena domača štručka
 • PIŠČANČJA SOLATA
  Sveža mešana solata, češnjev paradižnik, parmezan, paniran piščančji file iz PP, *popečena domača štručka
 • KROMPIRČEK
  klasični sladki
Ok, that's enough... go, order your burger!
de_DE
sl_SI de_DE